Вплив різних видів дріжджів на зброджування пивного сусла

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Як відомо, збудниками бродіння є дріжджі. У пивоварній промисловості використовують спеціальні раси дріжджів, які вирощені у виробничих умовах. За характером бродіння дріжджі відносяться до низового і верхового бродіння. As you know, agents are yeast fermentation. In the brewing industry uses special race of yeast grown in a production environment. According characterized rum fermentation yeast belonging to the bottom and fermentation.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, дріжджі, сусло, бродильна активність, пиво, yeast, mash, fermentation activity, beer

Бібліографічний опис

Коломієць, Т. С. Вплив різних видів дріжджів на зброджування пивного сусла / Т. С. Коломієць, В. М. Кошова, Л. Р. Решетняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 189-190.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced