Система управління безпечністю харчових продуктів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Система управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом.
The quality management system of production enterprises is one of the main levers for effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues connected with their analysis.
Опис
Ключові слова
кафедра економіки і права, система управління, безпечність, продукт, підприємство, якість, system management, security, product, enterprise quality
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. Збірник наукових праць. – Київ : 2016. – № 3 (178). – С. 74–77.