Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печива

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто доцільність використання порошків із плодів, м’якоті зі шкіркою та кісточок глоду колючого як джерела біологічно активних речовин в технології пісочного печива для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив дослідної сировини на фізико-хімічні (кількість та якість клейковини, вологість, лужність, щільність, рівень намокання), структурно-механічні (гранична напруга зсуву) та органолептичні показники. The article reviewed the expediency of using powder from the fruits, the pulp with the peel and the seeds hawthorn prickly as a source of biologically active substances in the technology of shortbread cookies to increasing the nutritional value of products. Proved the effect of the investigation raw materials on physicochemical (quantity and quality of gluten, humidity, alkalinity, density, level of wetting), structural and mechanical (limiting shear stress) and organoleptic characteristics

Опис

Ключові слова

пісочне печиво, shortbread cookies, продукти переробки глоду колючого, products processing from hawthorn prickly, порошок із плодів глоду, powder hawthorn fruit, порошок із кісточок глоду, powder of seeds hawthorn, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Шидловська, О. Б. Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печива / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, А. М. Шадура // Научные труды SWorld. – 2016. - Вип. 1(42), Т. 3. - С. 64-71.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced