Вплив цитрату цинку на розмноження пивоварних дріжджів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для досягнення накопичення біомаси пивоварних дріжджів і скорочення терміну головного бродіння пивного сусла вважається доцільним додавання до живильного середовища мікроелемент у вигляді цитрату цинку. To achieve the accumulation of biomass of brewer's yeast and reduction of time of primary fermentation of beer wort is considered to be appropriate the addition to the culture medium trace element in the form of zinc citrate.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, цинк, розмноження, дріжджі, zinc, reproduction, yeast

Бібліографічний опис

Яжло, В. Вплив цитрату цинку на розмноження пивоварних дріжджів / Валентина Яжло, Кошова Валентина // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 228-230.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced