Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.
The work contains analysis of the modern of methods of starch fractions extraction and the ways to use amylose and amylopectin. The efficiency of division starch on fractions was investigated. The products of this starch fractions division were analyzed.
The work contains analysis of the modern of methods of starch fractions extraction and the ways to use amylose and amylopectin. The efficiency of division starch on fractions was investigated. The products of this starch fractions division were analyzed.
Опис
Ключові слова
амілопектин, фракціонування крохмалю, розділення, полісахариди, амілоза, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, Н. І. Гордійчук // Наукові праці НУХТ – 2007. – № 20. – С. 5-8.