Перспективність використання гречки як несолодженої сировини для приготування низькоглютенового пива

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Гречка рахується дієтичним продуктом, так як білки що входять до її складу відрізняються високою біологічною цінністю за рахунок високого рівня засвоєння і вмісту незамінних амінокислот, тому було запропоновано приготування пива з різним вмістом гречки як несолодженої сировини. Buckwheat is considered a dietary product, since proteins are included in it the composition have a high biological value due to the high level assimilation and content of essential amino acids, therefore, it was proposed the preparation beer with different content of buckwheat as raw materials nicolodian.

Опис

Ключові слова

гречка, сировина, пиво, beer, buckwheat, raw materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Усач, А. Перспективність використання гречки як несолодженої сировини для приготування низькоглютенового пива / Андрій Усач, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 230-231.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced