Формування знань експертів при інтелектуальному керуванні якістю хлібопекарської продукції

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В задачах інтелектуального керування якістю хлібопекарської продукції важливе значення набуває комплексне оцінювання якості на основі знань експертів. In the intellectual quality control problems bakery products becomes important as comprehensive evaluation based on the knowledge of experts.

Description

Citation

Паньков, Д. В. Формування знань експертів при інтелектуальному керуванні якістю хлібопекарської продукції / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 68.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By