Використання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетів
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технологія виробництва паштетів передбачає використання різноманітних за своїми властивостями видів сировини тваринного і рослинного походження, що визначає різноманіття застосовуваних способів обробки. На цій підставі при розробці рецептур паштетів були використані функціональні інгредієнти рослинного походження, вибір яких обумовлено добовою потребою людського організму.
Technology of production of pastes involves the use of various properties of raw materials of animal and vegetable origin, which determines the diversity of the used methods of processing. On this basis, when developing formulations of pastes were used, the functional ingredients of plant origin, which is due to the daily need of human organism.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, паштети, рослинні інгредієнти, рецептура, pate, herbal ingredients, recipe
Бібліографічний опис
Використання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетів / А. С. Березюк, І. С. Лисенко, О. Є. Москалюк, Л. В. Пешук // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького : матеріали Міжнародної конференції, 12-13 травня 2016 р. - Л. : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2016. - Ч. 3. – С. 6.