We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Принципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінності

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

При створенні нутрієньно-адекватних оздоровчому харчуванню м'ясних паштетів вивчали органолептичне і технологічне поєднання деяких видів м’ясної, рослинної та молочної сировини, їх вплив на формування органолептичних якостей, загальний хімічний склад, кількісне співвідношення амінокислот і мінеральних елементів, перетравлюваність та собівартість готового продукту. When creating nutriyenno adequate health-food meat pates studied organoleptic and technological combination of several kinds of meat, vegetable and dairy raw materials, their impact on the organoleptic qualities of the overall chemical composition, the proportion of amino acids and mineral elements, digestibility and the cost of the finished product.

Description

Citation

Березюк, А. С. Принципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінності / А .С. Березюк, О. Є. Москалюк, Ю. В. Гавалко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 303.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By