Принципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінності
No Thumbnail Available
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
При створенні нутрієньно-адекватних оздоровчому харчуванню м'ясних паштетів вивчали органолептичне і технологічне поєднання деяких видів м’ясної, рослинної та молочної сировини, їх вплив на формування органолептичних якостей, загальний хімічний склад, кількісне співвідношення амінокислот і мінеральних елементів, перетравлюваність та собівартість готового продукту. When creating nutriyenno adequate health-food meat pates studied organoleptic and technological combination of several kinds of meat, vegetable and dairy raw materials, their impact on the organoleptic qualities of the overall chemical composition, the proportion of amino acids and mineral elements, digestibility and the cost of the finished product.
Description
Citation
Березюк, А. С. Принципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінності / А .С. Березюк, О. Є. Москалюк, Ю. В. Гавалко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 303.