Розроблення алгоритму моделювання режимів фракційної розгонки натуральних джерел аромату

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Актуальність представлених досліджень, окрім наукового пошуку, ґрунтується на реальних економічних вигодах від конкурентоспроможності вітчизняних розробок у стрімко зростаючій в усьому світі індустрії харчових ароматизаторів. Relevance of the research presented, in addition to scientific research, based on real economic benefits to the competitiveness of domestic developments in the rapidly growing worldwide industry food flavorings.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, джерела аромату, фракційна розгонка, моделювання режимів розгонки, aroma sources, fractional distillation, distillation simulation modes

Бібліографічний опис

Фролова, Н. Е. Розроблення алгоритму моделювання режимів фракційної розгонки натуральних джерел аромату / Н. Е. Фролова, А. І. Українець // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 88–90.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced