Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано спосіб отримання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням в якості вихідної сировини жовтого цукру ІІ продукту. Розчинення цукру здійснюється в електроактивованій воді до рН 2,0-2,5 з подальшим нагріванням суміші до температури 70-85оС та термостатуванням 5-60 хв в залежності від заданого ступеню гідролізу.
Proposed method for glucose-fructose syrup, using as feedstock brown sugar II product. Dissolution of sugar produced in the electro water to pH 2.0-2.5, then heats the mixture to a temperature of 70 85 ° C and incubated it for 5-60 minutes. depending on the degree of hydrolysis.
Опис
Ключові слова
глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, гідроліз, електроактивована вода, жовтий цукор ІІ продукту, hydrolysis, electroactivated water, brown sugar II product, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Патент 21978 UA, МПК С 13 К 3/00 Спосіб одержання глюкозно - фруктозних сиропів / Танащук Л. І., Гулий І. С., Бобрівник Л. Д., Івчук Н. П., Карпович М. С., Костюк І. В. ; Заявник і патентовласник - Український державний університет харчових технологій. — № 95041677 ; заявл. 13.04.95 ; опубл. 30.04.98
, Бюл. № 2., 1998 р.