Дослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В останні роки відзначається тенденція до підвищення попиту на козине молоко. Воно має чудові поживні властивості, легко засвоюється організмом, а повноцінний білковий склад забезпечує максимальне використання незамінних амінокислот на анаболітичні потреби організму. In recent years there has been a trend of increasing demand for goat's milk. It has excellent nutritional properties, is easily digested, complete protein composition ensures maximum utilization of essential amino acids on the anabolic needs of the body.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, козине молоко, кисломолочний сир, поживні властивості, goat milk, milk cheese, nutritional properties

Бібліографічний опис

Петрусенко, Ю. С. Дослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сиру / Ю. С. Петрусенко, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 116-118.