Алгоритм вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини для в’язкої харчової продукції

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Актуальною проблемою сьогодення для конструкторів пакувального обладнання є розробка алгоритму вибору структури фасувально-пакувальної машини. У статті представлено результати дослідження пов’язаних з вибором оптимальної структури пакувальної машини з застосовуванням методу функціонально- вартістного аналізу та експертних оцінок. The modern sample of any packing equipment for viscous foodstuff is the difficult technical system consisting of a large number of the functional modules, executing different technological and auxiliary operations, with their combination in time.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, в’язкі харчові продукти, структура машини, фасувально-пакувальні машини, packing machines, viscous foodstuff, machine structure

Бібліографічний опис

Гавва, О. М. Алгоритм вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини для в’язкої харчової продукції / О. М. Гавва, А. П. Беспалько, С. В. Токарчук // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 128-135.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced