Дослідження споживних властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун»
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниже-
ної товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих ре-
човин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні влас-
тивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості.
Developed the recipe for the manufacture of a new kind of fish preserves in orange sauce «Нептун» fish decreased values
and orange juice as a fruit filling. An optimal concentration of dry substances juice in the fruit and berry sauce preserves
of herring, which provides the product with original organoleptic properties. The produced samples of the new product, defined
by their organoleptic and physico-chemical quality indicators
Опис
Ключові слова
рибні пресерви, fish preserves, оселедець тихоокеанський, pacific herring, органолептичні властивості, organoleptic properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Дослідження споживних властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету.- Чергігів, 2014. - № 1 (71). - С. 224-228. - ( Серія «Технічні науки»).