Обґрунтування доцільності використання грибних напівфабрикатів у виробництві харчової продукції
Loading...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Сушені гриби можна буде випускати з різним ступенем подрібнення та використовувати в різних галузях: для промислового виготовлення супів- концентратів, у громадському харчуванні - як приправу до м’яса й інших страв, як добавку до напівфабрикатів, кетчупів, паштетів, як смаковий матеріал тощо.
Dried mushrooms can produce varying degrees of shredding and use in different sectors: industrial production supiv- concentrates in catering - as a seasoning for meat and other foods, as a supplement to the semi ketchups, pates, etc. as a flavoring material.
Description
Citation
Сімахіна, Г. О. Обґрунтування доцільності використання грибних напівфабрикатів у виробництві харчової продукції / Г. О. Сімахіна, Н. О. Гойко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 25-27.
