Особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті досліджено суть інвентаризації, розглянуто особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, висвітлені основні аспекти інвентаризації виробничих запасів за участю аудитора та класифіковано правильність відображення в бухгалтерському обліку отриманих результатів проведеної інвентаризації, а саме : пересортиці, природного убутку, нестач та лишків виробничих запасів. In the article investigational essence of taking of inventory, the features of taking of inventory of production supplies are considered on the enterprises of food industry, the basic aspects of taking of inventory of production supplies are lighted up with participation of public accountant and the rightness of reflection is classified in the record-keeping of the got results of the produced taking of inventory, namely: peresortici, natural a decrease, failings and tailings of production supplies.

Опис

Ключові слова

інвентаризація, аудит, виробничі запаси, природній убуток, пересортиця, надлишок, нестача, інвентаризаційний опис, порівнювальна відомість, кафедра обліку і аудиту, taking of inventory, audit, production supplies, to natural decrease, regrading, urplus, failing, taking of inventory description, comparing fame

Бібліографічний опис

Беренда, Н. І. Особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості / Н. І. Беренда, О. В. Хабенко // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць. - Київ, 2015. - № 1 (164). - С. 125-127.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced