"Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Була розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.
Опис
Ключові слова
кафедра технології зберігання і переробки зерна, продукція спеціального призначення, "легкі" гречані зерна, гречка, buckwheat, "light" buckwheat grain, special purpose products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фурманова, Ю. П. "Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання / Ю. П. Фурманова, О. І. Шаповаленко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 158-160.