Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій. Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed.

Опис

Ключові слова

фітокомпозиції, phytocompositions, бісквітний напівфабрикат, борошняні суміші, biscuit semi-finished product, flour mixes

Бібліографічний опис

Кочерга, В. І. Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція, 19 травня, 2011. – ХДУХТ, 2011. - C. 37-38.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced