Фактори активізації економічної євроінтеграції в продовольчій сфері
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена проблемам активізації економічної інтеграції в продовольчій сфері. Досліджено основні фактори, які забезпечать інтенсифікацію інтеграційних процесів. Визначено перспективи подальшої інтеграції вітчизняних харчових підприємств у світову економіку.
The article deals with the problems intensify economic integration in the food sector. The basic factors that ensure intensification of integration processes. The prospects of further integration of national food enterprises in the global economy.
Опис
Ключові слова
кафедра економіки і права, інтеграція, integration, інтеграційні процеси, integration processes, економічна інтеграція, economic integration, євроінтеграційні процеси, European integration processes
Бібліографічний опис
Закревська, Л. М. Фактори активізації економічної євроінтеграції в продовольчій сфері / Л. М. Закревська // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки». — Херсон : ХДУ. — 2016. — Вип. 16. — Ч. 4. — С. 21-23.