Спосіб приготування цукатів із картоплі (Патент на винахід № 112383)
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Cпосіб приготування цукатів з картоплі передбачає приготування цукрового сиропу, підготовку овочевої сировини, різання її на шматочки, варіння в цукровому сиропі, відділення цукатів від цукрового сиропу і їх сушіння, який відрізняється тим, що як овочеву сировину, використовують картоплю, перед варінням шматочки додатково витримують протягом 15…30хв. у 5,0…6,0 % розчині оцтової кислоти. The method of preparation of candied potatoes involves cooking sugar syrup, preparing raw materials, cutting it into pieces, cooking in sugar syrup, separation of candied fruit from syrup and their drying, characterized in that the vegetable raw material used potato before cooking pieces of additional stand for 15 ... 30 min. in 5.0 ... 6.0% solution of acetic acid.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, цукати, картопля, варіння, попередня обробка, candied, potatoes, cooking, pretreatment
Бібліографічний опис
Патент на винахід 112383 UA МПК A23B 7/08 (2006.01), A23L 21/12 (2006.01), A23B 7/10 (2006.01) Спосіб приготування цукатів із картоплі / Мельник Л. М., Матко С. В., Бессараб О. С., Костючок Н. В., Мартинова Я. О.; власник Національний університет харчових технологій. - № a 2015 05448 ; заявл. 03.06.2015 ; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16, 2016 р.