Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.
Опис
Бібліографічний опис
Стрилець І. Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання / І. Стрилець, І. Л Корецка // Хлебный и кондитерский бізнес. – 2016. - № 8 (41). – С. 32-33.