Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.

Опис

Бібліографічний опис

Стрилець І. Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання / І. Стрилець, І. Л Корецка // Хлебный и кондитерский бізнес. – 2016. - № 8 (41). – С. 32-33.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в