Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.
Опис
Ключові слова
бісквітне тісто, модифіковані крохмалі, піни, biscuit dough, modified starches, foam, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Стрилець І. Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання / І. Стрилець, І. Л Корецка // Хлебный и кондитерский бізнес. – 2016. - № 8 (41). – С. 32-33.