Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначені умови поліпшення завантаження потужностей підприємств. In the article the current state and problems of resource base tinned vegetables companies. The conditions improve capacity utilization companies.

Опис

Бібліографічний опис

Жужукіна, Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств / Н. І. Жужукіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2016. - № 19. - С. 136-140.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в