Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначені умови поліпшення завантаження потужностей підприємств.
In the article the current state and problems of resource base tinned vegetables companies. The conditions improve capacity utilization companies.
Опис
Бібліографічний опис
Жужукіна, Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств / Н. І. Жужукіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2016. - № 19. - С. 136-140.