Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Визначено сутність та складові елементи ресурсного потенціалу підприємств. Обґрунтовано основні напрямки формування матеріальної, фінансової, трудової та інформаційної складових ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості. The essence and the constituent elements of the resource potential of enterprises. The basic directions of formation material, financial, labor and information components of the resource potential of the food industry.
Description
Citation
Рябенко, В. В. Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості / В. В. Рябенко // Продовольчі ресурси : зб. наук. праць. Серія : Економічні науки / НААН ; Ін-т прод. ресурсів НААН. – К. : ННЦ «ІАЕ», 2014. – №3. – С. 132-137.