Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Визначено сутність та складові елементи ресурсного потенціалу підприємств. Обґрунтовано основні напрямки формування матеріальної, фінансової, трудової та інформаційної складових ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості. The essence and the constituent elements of the resource potential of enterprises. The basic directions of formation material, financial, labor and information components of the resource potential of the food industry.

Description

Citation

Рябенко, В. В. Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості / В. В. Рябенко // Продовольчі ресурси : зб. наук. праць. Серія : Економічні науки / НААН ; Ін-т прод. ресурсів НААН. – К. : ННЦ «ІАЕ», 2014. – №3. – С. 132-137.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By