Сорбенти різних типів

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено можливість застосування у харчовій промисловості різних груп сорбентів. Підібрано технологічні параметри адсорбційного очищення яблучного соку палигорськітом Ефективність даного оброблення доведено зменшенням вмісту важких металів, кількість яких визначали за допомогою розробленої на кафедрі аналітичної хімії НУ XT методики ТФС - твердофазної спектрофотометрії, достовірність отриманих результатів підтверджено даними атомно-адсорбційної спектрометрії.

Опис

Ключові слова

важкі метали, твердофазна спектрофотометрії, heavy threw, spectrophotometry, кафедра харчової хімії, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Сорбенти різних типів / С. В. Матко, Є. Є. Костенко, Л. М. Мельник, О. М. Марценюк // Харчова і переробна промисловість - 2008. - № 8-9. - С.16-17.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced