Аналіз ймовірності виникнення ризиків на підприємствах м'ясо-молочної промисловості

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі представлено метод аналізу ризику, як ймовірнісної оцінки виникнення аварійної ситуації на підприємстві. Комплексне застосування методів оцінки ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах м'ясо-молочної промисловості дозволяє розробляти та обґрунтовувати ефективні заходи щодо підвищення безпечності їх функціонування.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, safety, безпека, risk, ризик, accident, аварія, emergency, надзвичайна ситуація

Бібліографічний опис

Лабжинська, М. Ю. Аналіз ймовірності виникнення ризиків на підприємствах м'ясо-молочної промисловості / М. Ю Лабжинська, Н. В. Володченкова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та оліє жирової галузей у контексті євроінтеграції : зб. мат. V-ї Міжнарод. наук.-техн. конф. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 76-77.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced