Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, заліза та кальцію на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, iron and calcium citrates on structural and mechanical properties of dough with fructose.

Опис

Ключові слова

цитрат цинку, структурно-механічні властивості, фруктоза, діабет, тісто, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, zinc citrate, structural and mechanical properties, fructose, diabetes, dough

Бібліографічний опис

Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою // А. О. Шевченко, О. С. Андрущук, Н. Д. Козич, В.І. Дробот // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: ІІІ міжнародна науково-практична конференція. Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси», 2015. - К. : ННЦ «ІАЕ», 2015. - № 5. – С. 40-41.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced