Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, заліза та кальцію на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, iron and calcium citrates on structural and mechanical properties of dough with fructose.

Опис

Бібліографічний опис

Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою // А. О. Шевченко, О. С. Андрущук, Н. Д. Козич, В.І. Дробот // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: ІІІ міжнародна науково-практична конференція. Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси», 2015. - К. : ННЦ «ІАЕ», 2015. - № 5. – С. 40-41.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в