Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, заліза та кальцію на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою.
The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, iron and calcium citrates on structural and mechanical properties of dough with fructose.
Опис
Ключові слова
цитрат цинку, структурно-механічні властивості, фруктоза, діабет, тісто, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, zinc citrate, structural and mechanical properties, fructose, diabetes, dough
Бібліографічний опис
Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою // А. О. Шевченко, О. С. Андрущук, Н. Д. Козич, В.І. Дробот // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: ІІІ міжнародна науково-практична конференція. Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси», 2015. - К. : ННЦ «ІАЕ», 2015. - № 5. – С. 40-41.