Біотехнологія: досвід, традиції та інновації
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Збірник містить матеріали І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» (14-15 грудня 2016 р.). Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки, виробництва, контролю якості та стандартизації продуктів біотехнології на сучасному етапі. Для широкого кола магістрантів, аспірантів, докторантів, співробітників фармацевтичних та біотехнологічних підприємств, фармацевтичних фірм, викладачів вищих навчальних закладів. Сборник содержит материалы I Международной научно-практической интернет-конференции «Биотехнология: опыт, традиции и инновации» (14-15 декабря 2016). Рассмотрены теоретические и практические аспекты разработки, производства, контроля качества и стандартизации продуктов биотехнологии на современном этапе. Для широкого круга магистрантов, аспирантов, докторантов, сотрудников фармацевтических и биотехнологических компаний, фармацевтических фирм, преподавателей высших учебных заведений. Proceedings of The І International Scientific and Practical Internet-Conference «Biotechnology: experience, traditions and innovations» (December 14-15, 2016) shows advanced theoretical and practical knowledge of development, production, quality control, standardization and distribution of pharmaceutical products. It is useful for Master Degree and PhD students, staff of pharmaceutical and biotechnical plants, pharmaceutical companies, and university lecturers.
Опис
Ключові слова
біотехнологія, інновації, контролю якості, стандартизація, biotechnology, innovations, quality control, standardization
Бібліографічний опис
Біотехнологія: досвід, традиції та інновації : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 14-15 грудня 2016 р / Національний університет харчових технологій. – К. : НУХТ, 2016. – 645 с.