Продовольча сфера України: ринок м’яса та м’ясопродуктів
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто внесок м’ясної промисловості у продовольчу сферу України,
зазначено проблеми якості продукції м’ясної промисловості, загострено питан
ня щодо використання ГМО у виробництві м’ясопродуктів, запропоновано заходи щодо посилення продовольчої безпеки стосовно м’яса та м’ясопродуктів.
The contribution meat industry in the food sector of Ukraine, Highlight issues of product quality meat industry, especially the problem of the use of GMOs in the production of meat products, proposed measures to enhance food safety for meat and meat products
The contribution meat industry in the food sector of Ukraine, Highlight issues of product quality meat industry, especially the problem of the use of GMOs in the production of meat products, proposed measures to enhance food safety for meat and meat products
Опис
Ключові слова
генетично модифікована продукція, продовольча безпека, фізіологічна норма споживання, genetic modyfytsyrovannaya Products, rodovolstvennaya security, fyzyolohycheskaya rate potreblenyya, кафедра економічної теорії
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Продовольча сфера України: ринок м’яса та м’ясопродуктів / Г. О. Кундєєва // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2010. - Вип. 25. – С. 176-183.