Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі
Файли
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі,
розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна
активність м’ясопереробних підприємств
Judicial analysis Innovation activities meat processing industry, product cycle model, Innovation activity in meat processing enterprises
Judicial analysis Innovation activities meat processing industry, product cycle model, Innovation activity in meat processing enterprises
Опис
Ключові слова
інноваційна активність, життєвий цикл продукції, інноваційна діяльність, продуктова та процесова інновації, модель продуктового циклу, innovation activity, life cycle of products, innovative activities, food and processing innovation, product model cycle, кафедра економічної теорії
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Сумського національного університету. – 2008. – № 2(25). – С. 267–273.