Імбир - перспективна сировина для виробництва сушених продуктів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корінь імбиру є цінним природним джерелом вітамінів,мінеральних речовин та ефірних олій. Порошок з кореню імбиру, одержаний шляхом сушіння в полі НВЧ має високі органолептичні та фізико-хімічні показники, що дає можливість його використання при виробництві харчових продуктів та напоїв із визначеними антиоксидантними та протимікробними властивостями.
Ginger root is a valuable natural source of vitamins, minerals and essential oils. Powdered ginger root, obtained by microwave drying in the field has high organoleptic and physical-chemical properties, which allows its use in the manufacture of food and beverages with certain antioxidant and antimicrobial properties.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, імбир, сушіння, порошок, ginger, dry, powder
Бібліографічний опис
Зварич, Т. Імбир - перспективна сировина для виробництва сушених продуктів. / Т. Зварич, О. Тищук, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 284.