Склад харчової емульсії (Патент на корисну модель № 110865)
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад харчової емульсії містить купажовану
олію, воду та емульгатор. Як емульгатор
застосовують казеїнат натрію та емульгатор Естер Твердий (Т2). Состав пищевой эмульсии содержит купажированное масло, воду и эмульгатор. как эмульгатор применяют казеинат натрия и эмульгатор Эстер Твердый (Т2).
The composition of food emulsions containing kupazhovanu oil, water and emulsifier. As emulsifier using sodium caseinate and the emulsifier Esther solid (T2).
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, food emulsion, купажована олія, blended oil, казеїнат натрію, sodium caseinate, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Патент 110865 UA, МПК А23С 11/00 (2016.01). Склад харчової емульсії / Поліщук Г. Є., Сімахіна Г. О., Устименко І. М. – u 2016 03668; заявл. 06.04.2016; опубл. 25.10.2016, Бюл. № 20.