Очищення низько концентрованих цукрових суспензій

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою очищення соків і сиропів на цукрових заводах проводиться процес фільтрування цукрових суспензій. Для того, щоб запобігти закупорюванню пор фільтрувальних перегородок твердими частинками використовуються фільтрувальні матеріали різних видів. В якості фільтрувальної перегородки використана бельтінгова тканина. В якості фільтрувального матеріалу досліджені фільтроперліт і шунгіт порошковий.

Опис

Ключові слова

фільтрування, цукрова промисловість, адсорбція, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, filtering, sugar industry, adsorption

Бібліографічний опис

Марценюк, О. С. Очищення низько концентрованих цукрових суспензій / О. С. Марценюк, І. М. Пастушенко // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 8-9 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 115-116.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced