Екологічні наслідки застосування пестицидів під час вирощування харчової сировини в Україні
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для захисту довкілля від негативного впливу пестицидів необхідно дотримуватисявсіх регламентів щодо застосування пестицидів: норм внесення,строків, способів внесення, також необхідно суворо дотримуватися ГДК препаратуу продукції, ґрунті, воді, робочій зоні застосування препарату. Більш глибоке вивчення біологічних процесів, пов'язаних з вирощуванням сільськогосподарських культур за сучасного рівня землеробства, дослідження популяційної динаміки шкідливих і корисних організмів, вдосконалення тактики боротьби за рахунок повнішого використання агротехнічного методу, стійких сортів, біологічних засобів дасть можливість скоротити застосування пестицидів і зменшити негативний вплив на навколишнє середовище.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, пестициди, забруднення, грунт, забруднення сировини, ГДК, пестициды, загрязнения, почву, загрязнения сырья, ПДК, pesticides, pollution, soil, contamination of raw, MPC
Бібліографічний опис
Ничик, О. В. Екологічні наслідки застосування пестицидів під час вирощування харчової сировини в Україні / О. В. Ничик, А. В. Жилик // Найновите научни постижения – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 17-25 март 2015 година. - София «Бял ГРАД-БГ» ООД. – Том 13.– C. 57-59.