Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження щодо можливості зміни органолептичних показників формованих картопляних чіпсів із додаванням висівок і жмиху гарбуза та встановлено рекомендовані межі їх дозування.
The conducted researches concerning an opportunity of change of organoleptic parameters of formed potato chips with addition of bran and pumpkin cake and the recommended limits of their dosage are established.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, dietary fiber, формовані картопляні чіпси, molded potato chips, висівки, bran, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, А. В. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси : збірник наукових праць / Національна академія аграрних наук України ; Інститут продовольчих ресурсів. – 2016. - № 7. – С. 163-169.