Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі
Файли
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано причини занепаду нормування праці на підприємствах м’ясної галузі. Запропоновано концепцію удосконалення організації і нормування праці на підставі заходів методологічного, технічного та організаційного рівнів та з урахуванням світового досвіду.
In the article analyzed reasons of why a labor norm-setting in the meat industry has declined. The proposed the conception of improving the management and labor norm-setting on basis of methodological, performance and management standards, including foreign experience.
In the article analyzed reasons of why a labor norm-setting in the meat industry has declined. The proposed the conception of improving the management and labor norm-setting on basis of methodological, performance and management standards, including foreign experience.
Опис
Ключові слова
м’ясна промисловість, концепція, нормування праці, підприємство, meat industry, conception, labor norm-setting, enterprise, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Драган, О. І Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі / О. І. Драган // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 19. - С. 86−89.