Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.
Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.
Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.
Опис
Ключові слова
глюкозний еквівалент, пшенична суспензія, ферментний препарат, температура, концентрація, кафедра технології цукру і підготовки води, glukozniy equivalent, wheaten suspension, enzymes preparation, temperature, concentration, dilution
Бібліографічний опис
Карпович, І. В. Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії / І. В. Карпович, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 28. - С.22-23.