We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.
Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.

Description

Citation

Карпович, І. В. Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії / І. В. Карпович, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 28. - С.22-23.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By