Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень залежностей технологічних властивостей зерна двох партій зерна пшениці від крупності зерен. Встановлено взаємозв’язок маси 1000 зерен та крупності. Показано залежності зміни натури, вологості, зольності та кількості і якості клейковини кожної окремій фракції крупності зерна пшениці. The results of research of laws technological properties of the grain of wheat between the two parties on the size of the grains. The connection mass 1000 seeds and grain size. Flashy patterns of change in nature, moisture, ash content, quantity and quality of gluten from the size of grains of wheat.

Опис

Ключові слова

пшениця, технологічні властивості, крупність, фракція, натура, вологість, клейковина, маса 1000 зерен, wheat, technological properties, particle size fraction, nature, moisture, gluten, mass 1000 seeds, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Бачинська, П. С. Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності / П. С. Бачинська, Є. І. Харченко, І. В. Ноздрюхіна // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 1 (209). – С. 34-38.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced