Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва.
Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production
Опис
Ключові слова
експертна система якості, база знань, онтологічний підхід, expert quality system, knowledge base, ontological approach, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Паньков, Д. В. Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько / Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016 р. – Ч.2. Секція 18 (18.2. Підсекція автоматизоване управління технологічними процесами) – С. 301.