Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production

Опис

Ключові слова

експертна система якості, база знань, онтологічний підхід, expert quality system, knowledge base, ontological approach, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Паньков, Д. В. Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько / Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016 р. – Ч.2. Секція 18 (18.2. Підсекція автоматизоване управління технологічними процесами) – С. 301.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced