Паштет м'ясний запечений "Особливий"

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого функціонального призначення з підвищеним вмістом ПНЖК. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked baked functional apples with a high content of PUFA. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.

Опис

Ключові слова

паштет, прототип, полі ненасичені жирні кислоти, біологічно активні речовини, консистенція, пластичність, олія волоського горіха, лінолева кислота, реологічні властивості, холестерин, paste, prototype, polyunsaturated fatty acids, biologically active substances, consistency, ductility, walnut oil, linoleic acid, rheological properties, cholesterol, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент UA 85607 U МПК (2013.01) A23L 1/00 Паштет м'ясний запечений "Особливий" / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, Д. О. Тимченко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2013 06739 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced