Паштет м'ясний запечений "Шкільний"
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
Опис
Ключові слова
паштет, рецептура, вітаміни, кролятина, купаж, рижієва олія, гарбузова олія, мікроелементи, консистенція, тваринні білки, pate, recipe, vitamins, rabbit, blend, rigid oil, pumpkin oil, minerals, consistency, animal proteins, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент UA 95377 U МПК A23L 1/31 (2006.01) Паштет м'ясний запечений "Шкільний" / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, О. В. Пащенко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2014 06528 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24, 2014 р.