Паштет м'ясний запечений "Шкільний"

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.

Опис

Ключові слова

паштет, рецептура, вітаміни, кролятина, купаж, рижієва олія, гарбузова олія, мікроелементи, консистенція, тваринні білки, pate, recipe, vitamins, rabbit, blend, rigid oil, pumpkin oil, minerals, consistency, animal proteins, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент UA 95377 U МПК A23L 1/31 (2006.01) Паштет м'ясний запечений "Шкільний" / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, О. В. Пащенко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2014 06528 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24, 2014 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced