Qualimetric assessment of diets

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The work’s objective is to analyze quality rating of diets from the standpoint of physiological need norms of a person and a daily ration, to further determine the balance of nutrition.

Опис

Ключові слова

кваліметрія, квалиметрия, qualimetry, раціон, рацион, rating, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Kuzmin O. Qualimetric assessment of diets / Kuzmin O., Levkun K., Riznyk A. // Ukrainian Food Journal. – Kyiv: NUFT, 2017. – Volume 6, Issue 1. – pp. 46-60.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced