The influence of technological parameters of fermentation on functional peculiarities of cultured butter

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The determining factors of cultured butter production is fermentation processes (selection starting cultures, their relations and determinations of optimal technological parameters of fermentation) and physical cream maturation. Визначальними чинниками виготовлення кисловершкового масла є процеси ферментації (підбір заквашувальних культур, їх співвідношення та визначення оптимальних технологічних параметрів ферментації) та фізичного визрівання вершків.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, acid, fermentation, cream, Flora Danica, butter, ферментація, ферментацыя, вершки, сливки, вершкове масло, масло, кислота, кислота

Бібліографічний опис

The influence of technological parameters of creams fermentation on formation of functional peculiarities of cultured butter / L. Musiy, O. Tsisaryk, I. Slyvka, O. Galenko // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Volume 5. Issue 2 – Р. 314-325.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced