Фракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати досліджень фракційного складу полісахаридного комплексу вівсяного, яблучного та бурякового концентратів харчових волокон. Встановлено перспективність використання досліджуваних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. The paper presents research results of the fractional composition of polysaccharide complexs of fiber concentrates out of oatmeal, apple and beet. The perspective using of these concentrates in the production of health bakery products has been established.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, dietary fiber, полісахариди, концентрат харчових волокон, хлібобулочні вироби, polysaccharides, dietary fiber concentrate, baked products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Арсеньєва, Л. Ю. Фракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. - 2006. - № 6. - С. 35-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced