Дослідження складових косметичного комплексу

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджувався косметичний комплекс розроблений на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти та комплексу олій, що відтворюють властивості яєчного жовтку. Завдяки легкозасвоюваним корисним речовинам цей продукт діє максимально ефективно, надає омолоджуючу дію, покращує колір шкіри, позбавляє від дрібних зморшок. A cosmetic complex, based on low molecular weight hyaluronic acid and a complex of oils that reproduce the properties of egg yolk, was researched. Due to easily assimilable useful substances, this product acts as effectively as possible, has a rejuvenating effect, improves skin color, eliminates fine wrinkles.

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, яєчний жовток, косметичний комплекс, гіалуронова кислота, egg yolk, cosmetic complex, hyaluronic acid

Бібліографічний опис

Гончарук, Л. Дослідження складових косметичного комплексу / Л. Гончарук, Н. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5 – 6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017 р. – Ч. 2. - С. 395

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced