Дослідження складових косметичного комплексу
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджувався косметичний комплекс розроблений на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти та комплексу олій, що відтворюють властивості яєчного жовтку. Завдяки легкозасвоюваним корисним речовинам цей продукт діє максимально ефективно, надає омолоджуючу дію, покращує колір шкіри, позбавляє від дрібних зморшок.
A cosmetic complex, based on low molecular weight hyaluronic acid and a complex of oils that reproduce the properties of egg yolk, was researched. Due to easily assimilable useful substances, this product acts as effectively as possible, has a rejuvenating effect, improves skin color, eliminates fine wrinkles.
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, яєчний жовток, косметичний комплекс, гіалуронова кислота, egg yolk, cosmetic complex, hyaluronic acid
Бібліографічний опис
Гончарук, Л. Дослідження складових косметичного комплексу / Л. Гончарук, Н. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5 – 6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017 р. – Ч. 2. - С. 395