Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.
Опис
Ключові слова
параметр оптимізації, вода, спирт, горілка, водно-спиртова рідина, перемішування, планування експерименту, mixing, experiment planning, water, alcohol, vodka, water-alcohol liquid, optimization parameter, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін, В. В. Кузьмин, О. М. Ловягін // Вісник ДонДУЕТ. – 2008. - № 1 (37). - Технічні науки. – С. 104-109.