Логіко-історичні етапи еволюції методичних підходів в концепції ощадливого виробництва
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено логіко-історичні етапи зміни концепції ощадливого виробництва в управлінні промисловим підприємством. Визначено особливості й обмеження кожного з етапів трансформування концепції ощадливого виробництва, а також позитивні результати через фокусування на вивчення витрат і втрат, залучення працівників та об’єднання інтересів зацікавлених учасників. Обґрунтовано розвиток методичних підходів до управління промисловим підприємством відповідно до зміни пріоритетів ощадливих перетворень.
The stage is set for the logical and historical changes in the concept of lean production in the management of industrial enterprise. Features and limitations are defined for each of the stages of the transformation of the concept of lean production. The results are set as positive by focusing on the study of the costs and losses, the involvement of staff and association of stakeholders interests. The development is justified for methodological approaches to the management of industrial enterprise in accordance with the change in lean transformation priorities.
Опис
Ключові слова
кафедра обліку і аудиту, ощадливе виробництво, ощадливе мислення, ощадлива культура, втрати, ефективність, синергія, бережливое производство, lean production, lean thinking, lean culture, losses, efficiency, synergy
Бібліографічний опис
Колос, І. В. Логіко-історичні етапи еволюції методичних підходів в концепції ощадливого виробництва / І. В. Колос // Економіка і суспільство. - № 3. – 2016. – С. 214-219. – Режим доступу до журналу: https://economyandsociety.in.ua