Сучасні концепції управління безпечністю харчових продуктів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуті сучасні концепції в сфері управління безпечністю продуктів харчування. Особлива увага приділена системі управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР. The article deals with modern concepts in the management of food safety. Particular attention is paid to the management of food safety system based on HACCP concept.

Опис

Ключові слова

безпечність харчових продуктів, якість, система управління, концепція насср, food safety, quality, management system, haccp concept, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Сучасні концепції управління безпечністю харчових продуктів / Ж. К. Сіднєва // Перспективні напрямки наукових досліджень : збірник наукових праць. – Великобританія : Видавництво "Порядок денний", Ковентрі, 2016. – С. 135-138.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced