Сучасні концепції управління безпечністю харчових продуктів
Файли
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуті сучасні концепції в сфері управління безпечністю продуктів харчування. Особлива увага приділена системі управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР.
The article deals with modern concepts in the management of food safety. Particular attention is paid to the management of food safety system based on HACCP concept.
Опис
Ключові слова
безпечність харчових продуктів, якість, система управління, концепція насср, food safety, quality, management system, haccp concept, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Сучасні концепції управління безпечністю харчових продуктів / Ж. К. Сіднєва // Перспективні напрямки наукових досліджень : збірник наукових праць. – Великобританія : Видавництво "Порядок денний", Ковентрі, 2016. – С. 135-138.