Розробка системи управління процесом заключної очистки дифузійного соку
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для процесу другої сатурації значення витрати молока та значення рН можуть вибиратись в діапазоні значень, причому діапазони цих значень суттєво змінюються, в залежності від стану дифузійного соку, а це в свою чергу спричиняє зміну технологічного режиму і як наслідок зміну роботи системи керування.
For the second carbonation process, the milk consumption value and the pH value can be selected in the range of values, the ranges of these values vary significantly, depending on the state of the purification juice, and this in turn entails a change in the process regime and, as a consequence, a change in the operation of the control system.
Опис
Ключові слова
процес другої сатурації, моделювання, the process of second saturation, modeling, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Федорич, Н. С. Розробка системи управління процесом заключної очистки дифузійного соку / Н. С. Федорич, В. М. Сідлецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 257.