Екстренна зупинка лінії виробництва термічно оброблених сиркових напівфабрикатів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. В работе проведен анализ причин возникновения аварий на предприятиях молочной отрасли. In the work the analysis of the causes of accidents at dairy enterprises was carried out.
Опис
Ключові слова
сиркові вироби, техногенні аварії, напівфабрикати, творожные изделия, техногенные аварии, полуфабрикаты, curd products, technogenic accidents, semi-finished products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Овсієнко, К. В. Екстренна зупинка лінії виробництва термічно оброблених сиркових напівфабрикатів / К. В. Овсієнко, О. П. Слободян, А. В. Тимчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 358.