Мотивація персоналу на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Ефективність діяльності підприємств харчової промисловості значною мірою визначається досконалістю й обґрунтованістю механізму управління підприємством, тобто сукупністю засобів і методів управління. Механізм управління передбачає постановку цілей, контроль за виконанням завдань, запровадження стандартів виконання роботи й оцінювання результативності, побудову ефективної системи мотивації персоналу.Функція мотивації - це внутрішній двигун системи управління персоналу на підприємствах харчової промисловості в сучасних ринкових умовах його функціонування.

Опис

Ключові слова

економіка, система, підприємство, мотивація, economy, system, enterprise, motivation, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Іванов, О. А. Мотивація персоналу на підприємствах харчової промисловості а / О. А. Іванов // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2017 р., м. Київ : тези доповідей. — Київ : НУХТ, 2017. – С. 213-214.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced